Ardeşen TSO Akreditasyon Sistemi Çalışmaları Kapsamında Hopa TSO'yu Ziyaret Etti

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu 'Akreditasyon Sistemi' çalışmaları kapsamında Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek 'i makamında ziyaret etti.

16.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında Hopa TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hakan Arslan, Hopa TSO Genel Sekreteri Hamdi Yıldırım ve Ardeşen TSO Genel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz hazır bulundu. Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, yeni puanlama sistemi baz alınarak Akreditasyon Standardı kriterlerinin tamamının gözden geçirilmesi ve Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş. denetçilerince gerçekleştirilecek olan 'Geliştirme Ziyaretleri' ve 'Akreditasyon Denetimleri' öncesi yapılması ve dikkat edilmesi gereken bazı hususlar konusunda paylaşımlarda bulunuldu.

Ardeşen TSO olarak, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen TSO Genel Sekreter Yardımcısı İlker Oğuz' u samimi bir şekilde ağırladıkları ve 'Akreditasyon Sistemi' çalışmaları kapsamında paylaşımda bulunduğumuz keyifli sohbet için Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Hopa TSO Genel Sekreteri Hamdi Yıldırım, Hopa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve personellerine teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

ARDEŞEN TSO, KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSLARI MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI
Ardeşen TSO Mart 2019 Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Odamız İle TOBB - MEYBEM Arasında Üyelerimize Mesleki Yeterlilik Belgesi Verebilmek için Protokol İmzaladık
Başkan Kuyumcu'dan Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği 29 Ekim Kutlamalarına Katılım
RSMMMO Odası Başkanı Sn. Ali Fuat ÇAKMAKCI'dan Muhasebe Haftası Münasebetiyle Odamıza Ziyaret