Ardeşen TSO Akreditasyon Sistemi Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, ilçemize ve üyelerine daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek adına "KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ISO 9001:2015” çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışma çerçevesinde; Akreditasyon Sistemi Danışmanı Dr. Yüksel Vardar'ın katılımları ile 06-07 Kasım 2019 tarihleri arasında Ardeşen TSO Hizmet Binası'nda konu ile ilgili olarak çalıştay düzenlenmiştir.

Düzenlenen KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ISO 9001:2015 çalıştayı sırasında Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu, halkımızın pozitif enerjisinin ortaya çıkmasını sağlama adına "GÜLÜMSEMEYİ UNUTMAYALIM. BİR GÜLÜŞ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİR." sloganı ile başlattığımız ve bir çığ gibi büyümeye devam eden kampanyamıza değinerek, kampanya hakkında danışmanımız Dr. Yüksel Vardar’ı bilgilendirdi. Kampanya hakkında konuşan Dr. Yüksel Vardar, projenin çok iyi düşünülmüş ve tasarlanmış bir kampanya olduğuna değinerek, kendisinin de projeye destek olacağını ifade etti.

Başkan Kuyumcu Ardeşen'de Düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programına Katıldı
Özbekistan Ziyareti ve Türk Keneşi Özbekistan İş Forumu
İlişkide Ustalık Eğitimine Davet
Ardeşen TSO'dan Rize Ticaret Borsası'na Ziyaret