Ardeşen TSO 79. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) 79. Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantı sırasında, Ardeşen TSO üyesi "Konfor Düğün Salonu" yetkilisi Avni Kıvrak ve ilçemiz Ardeşen’de yeni hizmet vermeye başlayan “Şahin Ocakbaşı” işletmesi yetkilisi Şahin Koz Ardeşen TSO yönetimine ziyaret gerçekleştirdi.

30 Ekim 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantı sırasında, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası' nın kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, yerel yönetimler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

Ardeşen TSO olarak, nazik ziyaretlerinden dolayı "Konfor Düğün Salonu" yetkilisi Avni Kıvrak ve “Şahin Ocakbaşı” işletmesi yetkilisi Şahin Koz’a teşekkür ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.

GÜLÜMSEMEYİ UNUTMAYALIM. BİR GÜLÜŞ DÜNYA’YI DEĞİŞTİRİR.

19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Mesajı
Kadir Gecesi Kutlama Mesajı