Ardeşen TSO 59. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 59. Yönetim Kurulu Toplantısı, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu başkanlığında, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Taner Çağatay, Erdal Saral ve ATSO Kadın Girişimciler Kurulu Rize İl İcra Komitesi Üyesi  Sevilay Yanılmaz' ın katılımları ile gerçekleştirildi.

29 Mayıs 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıya, ATSO Üyesi S.S. Ardeşen Kadın El Sanatları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Fatma Akşimşek ve Kurs Eğitmeni Melek Oğuz katılım sağladı. ATSO ve S.S. Ardeşen Kadın El Sanatları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi iş birliği ile gerçekleştirilebilecek projeler görüşüldü. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Kooperatif Başkanı Fatma Akşimşek ve Eğitmen Melek Oğuz'un gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından, bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması, güncel işleyişe ait periyodik raporların ve tabloların incelenmesi, odamıza kayıt yaptıracak üyelerin görüşülmesi, odamızdan kaydı silinecek üyelerin durumlarının görüşülmesi, askıdan inecek üyelerin durumlarının görüşülmesi, odamıza gelen yazılar ve diğer gündem maddelerinin değerlendirilmesi ve karara bağlanması hususunda görüşüldü.

Oda - Bölge Ustaları El Ele Kapsamında Mesleki Yeterlilik Belgesi Çalışmalarımız
Ardeşen TSO'dan Rize Ticaret Borsası'na Ziyaret
Yeni Göreve Başlayan Rize Valisi'nden Ardeşen Ziyareti
Ardeşen TSO 2. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu
Ölçü ve Tartı Aletlerine Getirilen Muafiyet Hakkında Duyuru
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.