Ardeşen TSO 56. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 56. Yönetim Kurulu Toplantısı, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu başkanlığında, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Moral, Ali Tektaş, Taner Çağatay ve Erdal Saral' ın katılımları ile gerçekleştirildi.

08.05.2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantı sırasında, bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması, güncel işleyişe ait periyodik raporların ve tabloların incelenmesi, odamıza kayıt yaptıracak üyelerin görüşülmesi, odamızdan kaydı silinecek üyelerin durumlarının görüşülmesi, askıdan inecek üyelerin durumlarının görüşülmesi, odamıza gelen yazılar ve diğer gündem maddelerinin değerlendirilmesi ve karara bağlanması hususunda görüşüldü.

Buna ek olarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)' un katkıları ile Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere gıda yardım paketleri hazırlanması ve dağıtılması hususu ATSO Üyesi Ataseven Gıda Tic. Ltd. Şti. - Gürmar Orm. Ür. Tekst. Nak. İnş. ve Gıda Tic. Ltd. Şti. - Özben AVM Tic. Ltd. Şti. - Erna Müteahitlik Gıda Tic. Ltd. Şti. - Mecit Gürsoy Gürsoy AVM işletmesi yetkilileri ile birlikte değerlendirildi ve kararlaştırıldı.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvuruları Başladı. Son Başvuru 8 Mayıs 2019
Ardeşen tso 2019/Şubat 11. Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU'ndan Odamıza Ziyaret
Odamız , MEYBEM A.Ş. İşbirliğinde MYB Mesleki Yeterlilik Belgesi Kayıtlarımız Başladı.
Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı