Ardeşen TSO 2019 Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 2019 - Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkan Yardımcısı M.Mustafa Hacısüleymanoğlu başkanlığında, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Moral ve Ali Tektaş, ATSO Meclis Üyeleri Turgay Karaca, Dursun Çepoğlu, Sedat Yazıcı, Meslek Komitesi Üyeleri Ali Kemal Yazıcı ve Osman Bedri Kuyumcu, ATSO Genel Sekreteri Zeynep Dalbastı Ayata ve İlker Oğuz' un katılımı ile gerçekleştirildi.

10 Temmuz 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıda, ATSO Meclis Başkan Yardımcısı M.Mustafa Hacısüleymanoğlu ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' nun açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. 2019 - Haziran Ayı Meclis Toplantısı Karar Tutanağı' nın okunması ve kabulü, Haziran Ayı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu' nun okunması ve kabulü, Haziran Ayı Gelir Gider Hesap Raporlarının ve Mizanın okunması, müzakeresi ve kabulü meclisimizin onayına sunuldu ve diğer gündem maddelerinin karara bağlanması hususunda görüşüldü.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Meclis Üyeleri ve Meslek Komitesi Üyelerine oda faaliyetleri, hizmetleri, planlanan çalışmalar, ATSO Akreditasyon Sistemi ve 3-4-5 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen Stratejik Plan çalışması hakkında bilgi verdi.

Buna ek olarak, Denizbank Ardeşen Şubesi Müdürü Özlem Güvensoy düzenlenen toplantı sırasında ATSO Meclis Kurulu Üyelerini ziyaret etti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ardeşen TSO OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısına Katıldı.
TOBB Eğitim Yardımı Dağıtımı
Odamız TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Komisyonu Yönetiminde Yer Aldı
Tartı Aletleri Ölçü ve Ayar İle İlgili Diğer İşlemler Hakkında Önemli Duyuru
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Seçimi Sonuçlandı