Ardeşen TSO 2019 / Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 2019/Nisan Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkan Yardımcısı Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu başkanlığında, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Moral, Erdal Saral, ATSO Meclis Üyeleri Harun Karabal, Dursun Çepoğlu, ATSO 2.Meslek Komitesi Başkanı Ali Kemal Yazıcı, ATSO Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Murat Gül ve Mustafa Balcan' ın katılımı ile gerçekleştirildi.

10.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu' nun açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. 2019/Mart Meclis Toplantısı Karar Tutanağı' nın okunması ve kabulü, Mart Ayı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu' nun okunması ve kabulü, Mart Ayı Gelir Gider Hesap Raporlarının ve Mizanın okunması, müzakeresi ve kabulü meclisimizin onayına sunuldu ve diğer gündem maddelerinin karara bağlanması hususunda görüşüldü.

Buna ek olarak, gerçekleştirilen toplantı sırasında bölgemizin ve ilçemizin turizm potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulunmak üzere Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Elif Acuner ile birlikte çay turizmi konulu bir toplantının planlanması hususunda görüşüldü ve karar verildi.

Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri
U-ETDS ve Sayısal Takograf Bilgilendirme Toplantıları Hakkında Önemli Bilgilendirme
Ardeşen TSO'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Anlamlı Ziyaret
Başkanımzdan Dünya Akreditasyon Günü Kutlama Mesajı