Ardeşen TSO 2. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Gurubu üyeleriyle, birlik beraberlik içinde istişare kahvaltısını gerçekleştirdi.
80 Üyenin katıldığı Grup toplantısında, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalar ağırlıklı olarak yer aldı. Gerçekleştirilen istişare kahvaltısında, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu 6 aylık faaliyet raporunu açıkladıktan sonra Ticaret ve Sanayi Odası'nın kısa, orta ve uzun vadeli programını açıkladı. Ardından bazı üyeler söz alarak inşaat ile ilgi öneriler ve isteklerde bulundular.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, katılan tüm üyelerimize, yönetim kurulu ve meclis kurulu adına teşekkür etti.

Olumlu ve bir o kadar faydalı geçen toplantının ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Üyelerimizin yıllık ve munzam aidat borçlarına yeniden Yapılandırma imkanı. Son Gün 31 Temmuz 2018
KOSGEB Rize İl Müdüründen Odamıza Veda Ziyareti
Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
Yabancı İşçi Çalıştırılması İzni İle İlgili Önemli Duyuru
Ardeşen TSO Haftalık Yönetim Kurulu Toplantımız Gerçekleşti. Konumuz Turizm.
Ardeşen TSO Kadın Girişimcileri Eğitim Semineri