Ardeşen TSO 2. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Gurubu üyeleriyle, birlik beraberlik içinde istişare kahvaltısını gerçekleştirdi.
80 Üyenin katıldığı Grup toplantısında, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalar ağırlıklı olarak yer aldı. Gerçekleştirilen istişare kahvaltısında, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu 6 aylık faaliyet raporunu açıkladıktan sonra Ticaret ve Sanayi Odası'nın kısa, orta ve uzun vadeli programını açıkladı. Ardından bazı üyeler söz alarak inşaat ile ilgi öneriler ve isteklerde bulundular.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, katılan tüm üyelerimize, yönetim kurulu ve meclis kurulu adına teşekkür etti.

Olumlu ve bir o kadar faydalı geçen toplantının ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Odamızdan Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti - Batum Başkonsolosu Sn. Makbule Koçak'a Ziyaret
Tartı Aletleri Ölçü ve Ayar İle İlgili Diğer İşlemler Hakkında Önemli Duyuru
Odamız Bünyesinde KOSGEB Girişimcilik Kursu Devam Ediyor
Ardeşen TSO'dan Ardeşen Vergi Dairesine Yeni Atanan Sn. Muhsin YILDIRIM'a Ziyaret