Ardeşen TSO 150 Kişiye KOSGEB Girişimcilik Eğitimimiz Sona Erdi

ARDEŞEN TİCARET VE SANAYİ ODASİ 2018 yılı 1.,2.3,4 ve 5.gruplar şekilde toplam 150 kişiye KOSGEB Girişimcilik Eğitimimiz sona erdi.

Eğitime katılım sağlayan girişimcilerimize teşekkür ediyor ve yeni kuracak işletmeler için tüm girişimcilerimize başarılar dileriz.

Ardeşen Ti̇caret ve Sanayi Odasi 2019 yılı Üyelerinden gelen talepler doğrultusunda GİRİŞİMCİLİK kurslarımız devam edeceğini tüm  üyelerimiz ve girişimçileri ile paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla..,
Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Odamız , MEYBEM A.Ş. İşbirliğinde MYB Mesleki Yeterlilik Belgesi Kayıtlarımız Başladı.
İŞKUR Girişimci Kursları Başlıyor Son Başvuru 12 Ekim Perşembe
Eğitim Seminerine Davet
Ardeşen TSO'dan Trabzon Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Ağı (ABİGEM ) Koordinatörüne Ziyaret
Ardeşen Turizm Komisyonundan Odamıza Ziyaret