Ardeşen Ticaret ve Sanayi odası 33. yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Bu haftaki yönetim kurulu toplantımızda güncel konuların ardından, Rize S.M. Mali Müşavirler odası Ardeşen Temsilcisi Mali Müşavir Fatih Kahya’yı ve sektöre eğitimli ön muhasebe elemanı yetiştirmek ve iş bulmalarına destek olmak amaçlı 7 kişiye 38 gün süresince özel ön muhasebe eğitimi vererek sektöre kazandırdığı adaylardan 3 ön muhasebe adayı da yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Toplantıda Başkan Kuyumcu, muhasebe birliğinin ön muhasebe personelleri ile ilgili eğitimlerin çok gerekli ve yerinde olduğunu, üyelerimizin muhasebe yükünün hızla arttığını, daha sistemli ve sürekli değişen elektronik sisteme hızla gittiğini, çok faydalı bir çalışma olduğunu söyledi.

Kahya, üyelerimizin ön muhasebe elemanına ihtiyaç duymaları halinde, yardımcı olabileceklarıni ifade ettiler.
Kuyumcu; tüm Ardeşen SMMM lerine bu güzel çalışmalarından dolayı Ardeşen TSO  olarak teşekkür eder, her konuda bizler de bu çalışmaları desteklediğimizi  beyan ederek toplantıyı sonlandırdık.

TOBB Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İştişare Toplantısı Gerçekleşti
Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az Yüzde 10 indirim Destek Mesajı
Ticaret Odaları Organ Seçimleri Ertelendi
Rize İl ve İlçeler Oda - Borsa Müşterek Toplantısı Rize TSO Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi