Ardeşen Ticaret ve Sanayi odası 33. yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Bu haftaki yönetim kurulu toplantımızda güncel konuların ardından, Rize S.M. Mali Müşavirler odası Ardeşen Temsilcisi Mali Müşavir Fatih Kahya’yı ve sektöre eğitimli ön muhasebe elemanı yetiştirmek ve iş bulmalarına destek olmak amaçlı 7 kişiye 38 gün süresince özel ön muhasebe eğitimi vererek sektöre kazandırdığı adaylardan 3 ön muhasebe adayı da yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Toplantıda Başkan Kuyumcu, muhasebe birliğinin ön muhasebe personelleri ile ilgili eğitimlerin çok gerekli ve yerinde olduğunu, üyelerimizin muhasebe yükünün hızla arttığını, daha sistemli ve sürekli değişen elektronik sisteme hızla gittiğini, çok faydalı bir çalışma olduğunu söyledi.

Kahya, üyelerimizin ön muhasebe elemanına ihtiyaç duymaları halinde, yardımcı olabileceklarıni ifade ettiler.
Kuyumcu; tüm Ardeşen SMMM lerine bu güzel çalışmalarından dolayı Ardeşen TSO  olarak teşekkür eder, her konuda bizler de bu çalışmaları desteklediğimizi  beyan ederek toplantıyı sonlandırdık.

RSMMMO Odası Başkanı Sn. Ali Fuat ÇAKMAKCI'dan Muhasebe Haftası Münasebetiyle Odamıza Ziyaret
TOBB Eğitim Yardımı Dağıtımı
Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri Hakkında
Ardeşen TSO Bölge ve İlçe Turizm Potansiyeli Tespiti İçin Köy ve Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi