Ardeşen Kaymakamı Sn.Emrah Yılmaz Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi

Ankara'daki Mülkiye Müfettişliği görevine tayininin çıkması münasebetiyle Ardeşen Kaymakamı Sn. Emrah Yılmaz onuruna veda yemeği düzenlendi. 08 Ağustos 2019 Perşembe günü Ardeşen Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen organizasyona, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tektaş katılım sağladı.

Göreve başladığı 05 Ağustos 2015 tarihinden bu güne kadar kişiliği, içtenliği, devletçiliği ve milliyetçiliğiyle halkın gönlünü kazanan, yediden yetmişe her kesime samimiyet ve tevazu ile yaklaşan Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz görev süresinin tamamlanması üzerine Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ankara'daki Mülkiye Müfettişliği görevine atandı.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tektaş, görevli bulunduğu süre içerisinde Ardeşen'imize vermiş olduğu değerli hizmetler ve halkımıza gösterdiği iyi niyet için Ardeşen Kaymakamı Yılmaz'a teşekkür ederek, odamız Ardeşen TSO adına plaket takdim etti.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
Antalya Laz Kültür Derneği Başkanı Sn. Cihan Ateş Odamızı Ziyaret Etti
Ardeşen TSO'dan Kurban Bayramı Bayramlaşma Programına Katılım
Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu Fındıklı Belediye Başkanı Sn. Ercüment Şahin Çervatoğlu'na Ziyaret