Ardeşen Kaymakamı Sn.Emrah Yılmaz'dan Ardeşen TSO'ya Veda Ziyareti

T.C. Ardeşen Kaymakamı Sn.Emrah Yılmaz tayininin çıkması sebebiyle Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Meclis Başkanı Cemal Cahit Akbeniz ve Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' ya veda ziyareti gerçekleştirdi.

08 Ağustos 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Ardeşen TSO Meclis Üyesi İbrahim Memoğlu hazır bulundu. Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, 05 Ağustos 2015 tarihinden bu güne kadar ilçemiz Ardeşen'de devletimizi en iyi şekilde temsil etme ve bizlere en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olan, insanı esas alan yönetim anlayışının bir gereği olarak her zaman bizlerin en yakınında olmaya ve problemlerimizle bire bir ilgilenmeye gayret eden, ilçemizdeki görev süresi boyunca daima birlik ve beraberlik içerisinde, çözüm odaklı ve başarılı bir şekilde görevini yerine getiren Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz'a Ardeşen'imize vermiş olduğu değerli hizmetler ve halkımıza gösterdiği iyi niyet için teşekkür etti. Yeni görev yerinde kendisine sağlık, mutluluk ve başarılar dileyen Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu, Ardeşen Kaymakamı Yılmaz'a teşekkür plaketi takdim etti.

3. Samsun Gıda Fuarına Davet
Rize İl ve İlçeler Oda - Borsa Müşterek Toplantısı Rize TSO Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Yabancı İşçi Çalıştırılması İzni İle İlgili Önemli Duyuru
İngilizce ve Arapça Dil Eğitimi Hakkında