Ardeşen'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101.Yıldönümü Törenle Kutlandı

Ardeşen’ in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü gerçekleştirilen törenlerle ve etkinliklerle kutlandı.

Düzenlenen törenlere Ardeşen Kaymakamı Sn. Emrah YILMAZ, Ardeşen Belediye Başkanı Sn. Hakan GÜLTEKİN, siyasi parti ilçe başkanları, Ardeşen Belediyesi başkan adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törenlerde Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail KUYUMCU ve ATSO Meclis Üyesi İbrahim MEMOĞLU hazır bulundu.

Düzenlenen etkinlikler kapsamında; çelenk sunma töreni, “Bayrak” adlı tiyatro gösterimi, günün anlam ve önemini ifade eden kompozisyon, şiir ve slayt gösterimi gerçekleştirildi.

ATSO olarak ülkemizin, devletimizin ve ilçemizin bekasında emeği olup ebediyete intikal etmiş tüm devlet büyüklerimizi ve şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası 46. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Her şey Güzel Ardeşen İçin
Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Ardeşen Vergi Dai
Ardeşen TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden İlk Meclis Ziyareti