Ardeşen İmam Hatip Ortaokulu Müzik Öğretmeni Elif Ezgi Çalık'a Plaket

Ardeşen İmam Hatip Ortaokulu Müzik Öğretmeni Elif Ezgi Çalık, O Ses Türkiye yarışmasında 'E Asiye' isimli Lazca şarkıyı seslendirerek, tüm jüriyi döndürmeyi başardı. Ardeşen İlçe Kaymakamımız Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, kültürümüzün ve değerlerimizin gelecek nesillere aktarılmasında ki en önemli vasıta olan güzel Lazca’mızın müzikle daha yaygın ve doğru bir şekilde aktarılmasına sunmuş olduğu katkıdan dolayı Çalık’a teşekkür ederek, kendisine plaket takdim ettiler.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Eski Bakanı Rize Milletvekili Sn. Hayati Yazıcı'dan Odamıza Ziyaret
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçmen Listesi Yayınlandı
TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Ardeşen TSO'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Başkanımız Rize'de Düzenlenen Çay Demleme ve Sunum Şampiyonası Kapanış Törenine Katıldı.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odamızdan Rize Valisi Sn Erdoğan Bektaş’a ziyaret