Ardeşen İlçe Kaymakamı Sn. Ufuk Özen Alibeyoğlu'ndan Odamıza Ziyaret

Ardeşen İlçe Kaymakamımız Sn. Ufuk Özen Alibeyoğlu Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası’na (Ardeşen TSO) 31 Ekim 2019 Perşembe günü ziyaret gerçekleştirdi.

İlçemiz Ardeşen’in ticareti, sanayisi ve turizmi üzerine sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan ziyaretin sonunda, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmalarda Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası' nın göreve hazır olduğu, paydaşları ve üyeleri ile işbirliğine önem verdiği ifade edildi. İlçemizin turizm potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulunulan görüşmede, ilçemiz, köylerimiz ve yaylalarımızın turizm sektörüne kazandırılması hususunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Buna ek olarak, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile birlikte fırtına vadisi üzerinde ki turizm tesisleri ziyaret edilerek, incelemelerde bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Rize İl İcra Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Ardeşen TSO Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Eski Bakanı Rize Milletvekili Sn. Hayati Yazıcı'dan Odamıza Ziyaret
Ticaret Odaları Organ Seçimleri Ertelendi
Ardeşen TSO 66. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi