Ardeşen'de Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz Uygulaması

Trafikte yayaların önceliğine dikkat çekilmesi için 02 Ekim 2019 Çarşamba günü ülke genelinde eş zamanlı düzenlenen “Yaya Önceliği” uygulaması ilçemiz Ardeşen’de de gerçekleştirildi. Bu kapsamda Atatürk Caddesi üzerinde Fatih İlkokulu önünde gerçekleştirilen uygulamaya Ardeşen İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Hakan Bozkan, Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Galip Oğuz, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Uygulama esnasında vatandaş ve sürücülere önceden hazırlanan ve içerisinde yaya ve sürücülerin uyması gereken kuralları hatırlatan el broşürleri dağıtılarak, vatandaşa yaya geçidi kullanılmasının güvenliği ve sürücülere de yaya geçidindeki yayaya öncelik verilmesi konusunda bilgi verildi.

Ülke genelinde eş zamanlı olarak "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" kampanyasıyla trafikte yaya önceliğine dikkat çekildi. Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla ülke genelinde 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk görevlisi, ikişer saat yaya nöbeti tuttu.

Sivil Toplum Örgütlerinden Barış Pınarı Harekatına Tam Destek
Ardeşen TSO 60. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi