Ardeşen Belediyesi Başkanı Sn. Hakan Gültekin'den Odamıza Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yön.kur.başkanı İsmail KUYUMCU ve Yönetimi Şenol MORAL,Ali TEKTAŞ,Erdal SARAL ile beraber, Ardeşen Belediye Başkanı Sn Hakan Gültekin’i haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına davet etti. Toplantıda iştirak eden değerli Başkanımız ile 2018 yılı faaliyetlerimiz hakkında istişarelerde bulunarak Güzel İlçemiz Ardeşen’imizin Ticareti hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Her daim yapıcı ve destekleyici konumda olan kıymetli Başkanımız, İlçe menfaatine planlanan her projenin desteklenmesinin altını çizerken, yatırımcıların da desteklenip, idareciler tarafından mutlak desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, hız kesmeden yatırımların ve planlanan işlerin birlik beraberlik içinde sürdürülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bizler de, Ardeşen TSO olarak Değerli başkanımıza Ardeşen için gece gündüz çalışıp yapmış olduğu faaliyetler ve Ardeşen’e değer katan yatırımları için bir kez daha teşekkür ederek toplantı sonlandırıldı.

Rize İli Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Rize Ticaret Borsasında Düzenlendi
Tartı Aletleri Ölçü ve Ayar İle İlgili Diğer İşlemler Hakkında Önemli Duyuru
Odamız 45.Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Odamızı Ziyaret Etti.
Oda Borsalar için Yurt Dışı İş Gezisi Desteği Rehberi
RTEÜ ile Turizm İştişare Toplantısı