Ardeşen Belediye Başkanı Sn. Avni Kahya Odamızı Ziyaretinde Ardeşen Turizmi Görüşüldü.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, bölgemizin ve ilçemizin turizm potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulunmak ve çay turizmi hususunda görüşmek üzere Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)' ya ziyaret gerçekleştirdi.

11.04.2019 tarihinde gerçekleşen ziyaret sırasında Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya' yı ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Taner Çağatay karşıladı. ATSO Yönetim Kurulu daveti ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Elif Acuner "Çay Turizmi ve Ardeşen İlçesi Potansiyeli" konulu sunum yapmak ve detaylı bilgi sunmak üzere toplantıda hazır bulundu.

Bölge ve ilçe turizmi üzerine sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan toplantının sonunda, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmalarda ATSO' nun  göreve hazır olduğu, paydaşları ve üyeleri ile işbirliğine önem verdiği ifade edildi. Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya hazırlanan sunumdan duyduğu memnuniyeti ve gerekli adımların ATSO ile işbirliği içerisinde atılacağını ifade etti.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Elif Acuner' in nazik ziyaretinden ve çok değerli fikirlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

Başarılı Olan Katılımcılara MYK Mesleki Yeterlilik Belgeleri Başkanımız İsmail KUYUMCU tarafından teslim edildi.
Ardeşen TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden İlk Meclis Ziyareti
"Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi " Başvuruları Başladı
Ardeşen TSO - KOSGEB Girişimcilik Kursları Meyvelerini Vermeye Başladı
Fiyat Etiketinde Yerli Üretim Logosu Kullanımına İlişkin Tebliğ Resmi Gazetede Yayınlandı