Akreditasyon Sistemi Çalışmaları Kapsamında Stratejik Planlama Eğitimine Odamızı Temsilen İlker Oğuz Katıldı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)' nı temsilen İlker Oğuz Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 11-12 Mart 2019 tarihlerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)' nin düzenlemiş olduğu Stratejik Planlama Eğitimi'ne katıldı.
TOBB Sosyal Tesisler' de düzenlenen eğitimde; vizyon oluşturma, stratejik amaç ve hedef belirleme, stratejik plan hazırlamak, hazırlanan stratejik planın yıllık iş planları ile izlemek, sonuçlarını yıllık faaliyet raporları ile değerlendirmek, SWOT analizi, kaynak analizi ve yönetimi, iş planı hazırlama konularında sunumlar yapıldı ve uygulamalı grup çalışmaları gerçekleştirildi.

Akreditasyon Sistemi beklentileri doğrultusunda Oda/Borsalarımızın en az 4 yıl süreli Stratejik Plan hazırlaması gerekmektedir. Stratejik Planlar, Oda/ Borsaların yönetimlerinin vizyonlarını ortaya koyduğu, bölgelerinde ki tüm paydaşları harekete geçirecek, öncü olup fark yaratmalarını sağlayacak hedefleri belirledikleri beyanlarıdır.

KGF Destekli Kobi Değer Kredisi Başvuruları Başladı
Başkan Kuyumcu , Yaşama Tutunmak İçin Kalibne İyi Bak Etkinliğine Katıldı
Ardeşen TSO Kadın Girişimcileri Eğitim Semineri
Yönetim Kurulu Başkanımız Odamız ÜYesi MOSA İLETİŞİM firmasının Açılışına Katıldı
RTEÜ ile Turizm İştişare Toplantısı
Ardeşen TSO 2019 / Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.