AKBANK Karadeniz Bölge Krediler Müdürün'den Odamıza Ziyaret

Akbank Doğu Karadeniz Bölge Krediler Müdürü Sn. Hakan BAYRAKTAR, Akbank Ardeşen Şube Müdürü Sn. Ayfer ÖNER ve Akbank Ardeşen Şubesi Kobi Danışmanı Sn. Asiye KURU Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail KUYUMCU' yu makamında ziyaret etti.

13.03.2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette, ATSO Yönetim Kurulu Üyelerinden Sn. Şenol MORAL, Sn. Ali TEKTAŞ, Sn. Erdal SARAL ve ATSO Meclis Üyesi Sn. Harun KARABAL da hazır bulundu. Ülkenin ve bölgenin içinde bulunduğu ekonomik ve mali durum, döviz kurlarında ki dalgalanma, faiz hareketleri ve güncel konular üzerine sohbet edildi, fikir alışverişinde bulunuldu.

Akbank Doğu Karadeniz Bölge Krediler Müdürü Sn. Hakan BAYRAKTAR, Akbank Ardeşen Şube Müdürü Sn. Ayfer ÖNER ve çalışma arkadaşlarının yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Odamız İle TOBB - MEYBEM Arasında Üyelerimize Mesleki Yeterlilik Belgesi Verebilmek için Protokol İmzaladık
Ardeşen TSO Bölge ve İlçe Turizm Potansiyeli Tespiti İçin Köy ve Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi
Ardeşen Yönetim ve Meclisi'nden TOBB Başkanı Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret
Perakende Satışa Sunulan Ürünlerde Düzenlenen Kampanyalar ve Fiyat Etiketi Hakkında Önemli Duyuru!
Kısa Çalışma Düzenlemesi
Üyelerimize Yönelik Güncel Pazarlama Dinamikleri Konulu Satış ve Pazarlama Teknikleri Eğitimi Odamızda Yapıldı