AKBANK Karadeniz Bölge Krediler Müdürün'den Odamıza Ziyaret

Akbank Doğu Karadeniz Bölge Krediler Müdürü Sn. Hakan BAYRAKTAR, Akbank Ardeşen Şube Müdürü Sn. Ayfer ÖNER ve Akbank Ardeşen Şubesi Kobi Danışmanı Sn. Asiye KURU Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail KUYUMCU' yu makamında ziyaret etti.

13.03.2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette, ATSO Yönetim Kurulu Üyelerinden Sn. Şenol MORAL, Sn. Ali TEKTAŞ, Sn. Erdal SARAL ve ATSO Meclis Üyesi Sn. Harun KARABAL da hazır bulundu. Ülkenin ve bölgenin içinde bulunduğu ekonomik ve mali durum, döviz kurlarında ki dalgalanma, faiz hareketleri ve güncel konular üzerine sohbet edildi, fikir alışverişinde bulunuldu.

Akbank Doğu Karadeniz Bölge Krediler Müdürü Sn. Hakan BAYRAKTAR, Akbank Ardeşen Şube Müdürü Sn. Ayfer ÖNER ve çalışma arkadaşlarının yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ardeşen TSO; Emlakçı, Servis Aracı Şoförleri ve Köprülü Vinç için Mesleki Yeterlilik Belge süreci başlıyor,
Türkiye Milli Rafting Takımından Odamıza Ziyaret
Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Ardeşen Vergi Dai
Sayısal Takograf (ST) Veri Analizi Projesi İle İlgili Duyuru
Ardeşen tso 2019/Şubat 11. Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı