8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kapsamında Başkanımız'dan İlçemiz Girişimci İş Kadınlarına Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail KUYUMCU ve ATSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile birlikte "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" münasebeti ile ilçemizde ki girişimci iş kadınlarımızı ziyaret etti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail KUYUMCU ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada; "Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmıştır. Toplumun temelini oluşturan kadınlarımız bir gün değil, her gün el üstünde tutulmalıdır. Bu anlamlı günde elimizden geldiğince girişimci iş kadınlarımıza ziyaretler gerçekleştirerek, onlar adına bir farkındalık yaratmaya çalıştık. İlçemizde kadın girişimci sayısı her geçen gün artmaktadır ve topluma en büyük katma değeri oluşturan yapı halini almıştır. Bu vesile ile yeniden ATSO olarak tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' nü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Üyelerimizin bilgisine sunarız.

TOBB Tarafından Yenilenen Sarp Sınır Kapısı Yeniden Hizmete Açıldı
KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvuruları Başladı. Son Başvuru 8 Mayıs 2019
Başkanımızın 1-7 Mart Muhasebe Haftası Kutlama Mesajı