29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla İlçemizde Fener Alayı Yürüyüşü

Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 96. yılı ilçemiz Ardeşen’de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçemiz Ardeşen’de Fener Alayı yürüyüşü düzenlendi.

Ardeşen İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Fener Alayı yürüyüşüne Ardeşen İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Ardeşen Külliyesi önünden başlanılan yürüyüş Ardeşen Sahil Parkı’nda sona erdi. Türk Bayrağı taşıyarak ellerindeki fenerler ile yürüyüşü gerçekleştiren topluluğa genci yaşlısı yüzlerce kişi katıldı.

"İftarda Buluşalım Bereketi Paylaşalım" İftar Yemeği Organizasyonuna Tüm Halkımız Davetlidir
Ardeşen TSO 2019 Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Başkan Kuyumcu 'dan 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Yıl SOnu Sergisi ve Eğitim Şenliğine Katılım
Ardeşen TSO'dan Çaykur Ardeşen Çay Fabrikasına Ziyaret
TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu Pazar TSO Yeni Hizmet Binası Açılışına Katıldı
Ardeşen TSO 52. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.