11. Rize Tanıtım Günleri İstişare Toplantısı

İstanbul'da 11.si düzenlenecek olan Rize Tanıtım Günleri kapsamında Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz' in ev sahipliğinde Ardeşen İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu başkanlığında Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ön, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Yazı İşleri Müdürü Mevlüt Altı, Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürü R. Hakan Bozkan, Ardeşen İlçe Kaymakamlığı Özel Kalem Murat Namlı, Ardeşen Kütüphane Bilgisayar İşletmeni Niyazi Gül, Ardeşen TSO Genç Girişimciler Kurulu Üyesi ve Formulaz Derneği Başkanı Murat Gül ve Ardeşen Belediye Başkanı Basın Danışmanı Salih Navdar' ın katılımları ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik.

Ardeşen TSO Personel Toplantısı Gerçekleştirildi
ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı
Fiyat Etiketinde Yerli Üretim Logosu Kullanımına İlişkin Tebliğ Resmi Gazetede Yayınlandı
Ardeşen TSO 61. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi