11. Rize Tanıtım Günleri Etkinliği

İstanbul Rize Dernekler Federasyonunca (RİDEF) Rize Valiliği himayesinde gerçekleştirilen Rize Tanıtım Günlerinin 11.si İstanbul Maltepe sahilinde ki etkinlik alanında gerçekleştirildi.

16 ile 20 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Maltepe sahilinde düzenlenen etkinliklere Rize Valisi Kemal Çeber’ in yanı sıra Rize Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret Bayraktar, RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, İstanbul' da ki birçok ilçenin belediye başkanı ve kaymakamları ile kamu kurum ve kuruluşu temsilcileriyle STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe sahilindeki etkinlik alanında düzenlenen 11. Rize Tanıtım Günleri'ne katıldı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, festival alanını gezerek, Rize'nin ilçelerini temsil eden standlardan yöresel ürünler hakkında bilgi aldı. Horon oynayan çocukları bir süre izleyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan, onlarla fotoğraf çektirdi. Stant ziyaretleri esnasında Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a Rize'ye özgü bir kuş olan atmaca tablosu hediye edildi.

Rize’nin yöresel tatları, kültürü ve doğal güzellikleriyle İstanbul'a taşındığı ve “Kardeşçe buluşalım, çayla sohbet edelim” sloganıyla başlayan 11. Rize Tanıtım Günlerine Rize'nin 11 ilçesi geniş stantlarla katılarak, yörenin bütün kültürel argümanları sergilendi. Maketlerden oluşan Rize Konağı, Rize Evi, Değirmen, Kemer Köprü, Çay Bahçesi gibi çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

İlçemiz Ardeşen’in standında misafirleri karşılayan Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Rize’nin sahip olduğu tüm değerleri turizmin hizmetine sunmanın ve bu değerleri koruyarak gelecek nesillere miras bırakmanın önemine değindi. Başkan Kuyumcu tek tek bütün standları ziyaret etti.

Yerel Sanatçı Salih Yılmaz ve Basın Mensuplarından Odamıza Ziyaret
İş Bankası Ardeşen Şubesinden Odamıza Ziyaret
Başkanımzdan Dünya Akreditasyon Günü Kutlama Mesajı
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Ordu'da İş Dünyası İle Buluştu
Hentbol Bayanlar Süper Ligi Temsilcileri ve Sporcularından Odamıza Ziyaret
Ardeşen tso 2019/Şubat 11. Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.