1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

Tüm farkı yaratan emektir. Emek olmadan hiçbir şey yetişmez. Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz.Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesidir. Dayanışmanın, iyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği bu anlamlı günde, alın teriyle ekmeğini kazanan başta işçi ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.

Yeni Dönem Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Ardeşen TSO'da Başkanımız İle Bir Araya Geldi
Yabancı İşçi Çalıştırılması İzni İle İlgili Önemli Duyuru
İlçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi
Başkanımızdan Engelliler Haftası Mesajı